Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tigerrejer med lime, koriander og chili

(1) 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
12
stk
Tigerrejer "store"
store
200
g
Nudler
1
stk
Lime / limefrugt "saften heraf"
saften heraf
2
fed
Hvidløg "finthakkede"
finthakkede
1
stk
Chili "rød, finthakket"
rød, finthakket
Olivenolie
4
spsk
Koriander "friskhakket"
friskhakket

Denne portion er lavet til hovedret.

Tilbehør: flutes og en skefuld peanutbutter på hver tallerken

Fremgangsmåde

Tag skallen af rejerne. Kog nudlerne i ca. 4 min. Rist rejerne i olivenolien på en pande Kom limesaften over rejerne sammen med hvidløg og chili.

Når rejerne er gennemstegte vendes pandeindholdet med nudler og frisk hakket koriander.

Hvis du ikke ønsker så stærk en ret kan du halvere mængden af hvidløg og chili.



Søgeord: Tigerrejer, rejer, reje, lime, korinder, chili, skalddyr
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
Tigerrejer, rejer, reje, lime, korinder, chili, skalddyr
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tigerrejer-med-lime-koriander-og-chili

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her