Thailandsk kylling i karry kokossauce
(1)
4 Personer

Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Kyllingebryst
1
stk
Løg
25
g
Smør
2
spsk
Karry
4
stk
Tomater
2
stk
Peberfrugter
1
dåse
Kokosmælk "400 ml"
Salt
Tilbehør: løse ris
Fremgangsmåde
Skær kyllingebrysterne ud i tern. Svits de rensede og hakkede løg i smørret. Tilsæt karry og lad det lige "brænde af". Svits kyllingen i blandingen. Tomater i både, peberfrugt i strimler og kokosmælk tilsættes. Når det hele er mørt smages til med salt.
Jævn retten hvis du synes den er for tynd.
Lav evt. denne ret i wok.
Søgeord: Thailandsk, kylling, kyllingekød, kokossauce, kokos, ko
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Thailandsk, kylling, kyllingekød, kokossauce, kokos, ko
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Thailandsk, kylling, kyllingekød, kokossauce, kokos, ko
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/thailandsk-kylling-i-karry-kokossauce/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/thailandsk-kylling-i-karry-kokossauce/