Logo
www.mad-og-drikke.dk

Solbærtærte med mandler

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Dej
150
g
Mel
100
g
Smør
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
dl
Cremefraiche / creme fraiche
Fyld
400
g
Jordbær
100
g
Sukker / melis / stødt melis
50
g
Mandler "meget finthakkede"
meget finthakkede
Creme
3
dl
Mælk
1
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
2
stk
Æggeblommer
50
g
Sukker / melis / stødt melis
2
tsk
Majsstivelse
20
g
Smør

Tærte fyldt med dejlige solbær.

Fremgangsmåde

Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og creme fraiche og ælt dejen let sammen. Læg den i køleskabet 1 times tid. Drys solbærrene med sukker.

Creme:
Flæk vanillestangen og bring den i kog i mælken. Pisk æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen og pisk det i mælken. Lad cremen lige netop koge op og tag gryden fra varmen. Køl cremen af og tag vanillestangen op.

Rul dejen ud og beklæd en tærteform hermed. Læg alufolie og tørrede ærter eller bønner i formen og forbag bunden i 10 min. ved 200°.

Fjern folie og bønner. Drys mandlerne i bunden af den forbagte bund. Fordel solbærrene og hæld cremen over. Bag tærten færdig i ca. 20 min., til den er let gylden.



Søgeord: solbærtærte, sukker, finthakkede, vanille, kage, mad, opskrift, dej, mandler, solbær, creme, fyld, ingredienser, fremgangsmåde, tærteform, tærte, majsstivelse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
solbærtærte, sukker, finthakkede, vanille, kage, mad, opskrift, dej, mandler, solbær, creme, fyld, ingredienser, fremgangsmåde, tærteform, tærte, majsstivelse
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/solbaertaerte-med-mandler/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her