Sesam snacks
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
150
g
Sesamfrø
265
g
Sukker / melis / stødt melis
200
g
glykosesirup
Fremgangsmåde
Rist sesamfrøene på en tør pande og lad dem køle af. Kom sukker og glykosesirup i en gryde og varm det op ved lav varme indtil det smelter. Når det er smeltet skues op for varmen til kogepunket, og sukkermassen koges i 7-8 min. Der må ikke røres i massen imens det koger op. Det skal have en dyb gylden farve når det er færdigt.
Rør så sesamfrøene i og bland godt sammen. Fordel massen på et stykke bagepapir og kom et andet stykke bagepair ovenpå. Rul massen tynd ud med en kagerulle, ca. 2 mm tykkelse. Tag derefter det øverste stykke bagepapir af igen og lad sesammassen stivne. Nu kan du brække sesam snackene i passede stykker
Søgeord: sesamkonfekt, juleslik, sesamslik, sesamsnack, sesambar
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt , Snacks
Højtider:
Jul
Søgeord:
sesamkonfekt, juleslik, sesamslik, sesamsnack, sesambar
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt , Snacks
Højtider:
Jul
Søgeord:
sesamkonfekt, juleslik, sesamslik, sesamsnack, sesambar
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sesam-snacks
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sesam-snacks