Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rosmarin-rødvinssauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Rosmarin-rødvinssauce - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Skalotteløg
3
fed
Hvidløg
2
spsk
Olivenolie
3 - 4
stk
Rosmarinkviste
4
dl
Rødvin
5
dl
Hønsebouillon "gerne en kraftig"
gerne en kraftig
20
g
Smør
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Hak skalotteløg og hvidløg groft og steg dem i olie, uden de tager farve. Tilsæt rosmarinkviste og rødvin og lad vinen koge ind til halve. Tilsæt bouillon og lad det saucen koge ind til ca. 2 dl. Si saucen ned i en ren gryde og smag den til med smør, salt og peber.



Søgeord: rødvinssovs, rødvinssauce, rosmarinsovs, rosmarinsauce, sovs, sauce
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Finere madlavning

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad

Søgeord:
rødvinssovs, rødvinssauce, rosmarinsovs, rosmarinsauce, sovs, sauce

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her