Rosinboller
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1,5
dl
Vand
50
g
Margarine
25
g
Gær
1
dl
Ymer
1
stk
Æg
1
tsk
Salt
100
g
Rosiner
500
g
Mel
Fremgangsmåde
Vand og margarine lunes, gære udrøres heri. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem, stilles til hævning til dobbelt størrelse et lunt sted ca. 30 min.
Dejen slås ned og deles i 16 stykker. Formes til boller. Efterhæver på pladen ca. 30 min.
Pensles med æg. Bagetid; 15 - 20 min. ved 200 grader.
Dejen slås ned og deles i 16 stykker. Formes til boller. Efterhæver på pladen ca. 30 min.
Pensles med æg. Bagetid; 15 - 20 min. ved 200 grader.
Søgeord: rosinboller, boller, bagværk, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Højtider:
Fastelavn
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Jubilæum
Søgeord:
rosinboller, boller, bagværk, opskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Højtider:
Fastelavn
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Jubilæum
Søgeord:
rosinboller, boller, bagværk, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/rosinboller/
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/rosinboller/