Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pastasalat med røget andebryst og pestodressing

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Pastaskruer
175
g
Andebryst "kogt røget"
kogt røget
12
stk
Cherrytomater
4
spsk
Pinjekerner "ristede"
ristede
175
g
Salatblade "blandede"
blandede
Basilikumkviste "til pynt"
til pynt
Pestodressing
4
spsk
Pestosauce "grøn"
grøn
6
spsk
Olivenolie
2
spsk
Rødvinseddike
Salt
Peber "friskkværnet sort"
friskkværnet sort

Fremgangsmåde

Kom alle dressingingredienserne i en skål og pisk godt.

Kog pastaen al dente i rigeligt saltet vand. Hæld kogevandet fra og vend den varme pasta i dressingen.

Skær andekødet i tynde strimler og halvér cherrytomaterne. Kom begge dele i pastaskålen sammen med pinjekernerne. Bland godt.

Skyld  salatbaldene og riv store blade i mindre stykker. Beklæd en salat skål med salatblade og anret pastasalaten i midten.

Pynt med basilikum pg servér straks.



Søgeord: pastasalat, salat, pasta, røget, andebryst, pestodressi
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Salat

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet , Sund opskrift

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Polterabend , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Fest , Gæstemad

Søgeord:
pastasalat, salat, pasta, røget, andebryst, pestodressi
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pastasalat-med-roeget-andebryst-og-pestodressing/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her