Pasta med oksekød i strimler
(1)
2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
250
g
Pasta
8
stk
Cherrytomater "delte"
2
dl
Rødvin
1
tsk
Rosmarin
300
g
Oksekød i strimler
2
fed
Hvidløg "fintsnittede"
Olivenolie
Salt
Peber
Tilbehør: friskrevet parmesanost
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Svits kødet i lidt varm olivenolie i ca. 2 minutter. Tag kødet fra og hold det lunt. Tilsæt hvidløg, rosmarin, rødvin og tomater på panden. Kog det igennem i 5 minutter. Krydr med salt og peber.
Kom kødet tilbage på panden. Hæld vandet fra pastaen og vend det hele sammen. Server med friskrevet parmesanost.
Nyd gerne resten af rødvinen til maden.
Søgeord: pasta, oksekød, cherrytomater, rødvin, rosmarin, parmesanost, hvidløg, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
pasta, oksekød, cherrytomater, rødvin, rosmarin, parmesanost, hvidløg, madopskrifter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
pasta, oksekød, cherrytomater, rødvin, rosmarin, parmesanost, hvidløg, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-med-oksekoed-i-strimler/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-med-oksekoed-i-strimler/