Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pære belle helene

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
dåse
Pærer "halve, ca. 800 g"
halve, ca. 800 g
0,5
l
Vanilleis / vaniljeis
Chokoladesauce
150
g
Mørk chokolade
1,5
dl
Vand
2
spsk
Piskefløde
15
g
Smør

Fremgangsmåde

Hæld saften fra pærerne.

Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt den med vandbad i en lille gryde, ved jævn varme under omrøring. Kog saucen igennem, til den er jævn. Pisk derefter fløde og smør i.

Skær isen i små stykker, og læg den i portionsglas.

Fordel pærerne ovenpå med ”hullet” nedad.

Hæld lidt af den varme chokoladesauce over, og server resten til.



Søgeord: Pære, belle, helene, desserter, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad

Søgeord:
Pære, belle, helene, desserter, dessert
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her