Pære belle helene
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
dåse
Pærer "halve, ca. 800 g"
0,5
l
Vanilleis / vaniljeis
Chokoladesauce
150
g
Mørk chokolade
1,5
dl
Vand
2
spsk
Piskefløde
15
g
Smør
Fremgangsmåde
Hæld saften fra pærerne.
Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt den med vandbad i en lille gryde, ved jævn varme under omrøring. Kog saucen igennem, til den er jævn. Pisk derefter fløde og smør i.
Skær isen i små stykker, og læg den i portionsglas.
Fordel pærerne ovenpå med ”hullet” nedad.
Hæld lidt af den varme chokoladesauce over, og server resten til.
Søgeord: Pære, belle, helene, desserter, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad
Søgeord:
Pære, belle, helene, desserter, dessert
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad
Søgeord:
Pære, belle, helene, desserter, dessert
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/paere-belle-helene
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/paere-belle-helene