Ovnstegt kylling med rosmarin, hvidløg og kartofler
(1)
4 Personer

Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Kylling "skåret i 8-10 stykker"
1
hel
Hvidløg
800
g
Kartoffel / kartofler
0,5
dl
Olivenolie
Rosmarin
Salt
Peber
Tilbehør: salat
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 225°. Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte. Skær kyllingen ud i mindre stykker.
Del hvidløget i fed uden at pille dem.
Smør et stort ildfast fad med olie og kom kyllingestykker, upillede hvidløgsfed og kartofler i.
Hæld olien ud i fadet. Krydr med salt, peber og rosmarin.
Stil kyllingefadet i ovnen i ca. 1 time og 10 min. Spray gerne af og til med oliespray.
Søgeord: Kylling, rosmarin, hvidløg, kartofler, kyllingekød, fje
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Sankt Hans , Thanksgiving
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Kylling, rosmarin, hvidløg, kartofler, kyllingekød, fje
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Sankt Hans , Thanksgiving
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Kylling, rosmarin, hvidløg, kartofler, kyllingekød, fje
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnstegt-kylling-med-rosmarin-hvidloeg-og-kartofler/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnstegt-kylling-med-rosmarin-hvidloeg-og-kartofler/