Ovnbagte dejkuverter med fyld
Gæren røres ud i vand. Olie og salt tilsættes. Ælt dejen sammen med melet. Hæver 30 min., tildækket, lunt.
Olien varmes op på en stegepande med paprika, og de finthakkede løg steges bløde. Chili, oregano, kommen, salt og peber tilsættes. Hakkekødet tilsættes og blandes med det hakkede løg og krydderierne. Steges til kødet er gennembrunet.
Dejen deles i 16 stykker, som rulles ud til runde stykker på 10-12 cm i diameter, ca. ½ cm i tykkelsen.
Kom en stor spiseskefuld fyld på halvdelen af hvert stykke dej. Læg æggeskiver, oliven og rosiner ovenpå. Fold den fri halvdel dej over fyldet, væd kanten med lidt mælk eller olie, og klem kanterne sammen med fingrene og evt. gerne en gaffel. Empanada’erne pensles med æg.
Empanada’erne bages ved 200° i ca. 20 min.
Serveres lune.
Evt. kan man i stedet for selv at lave dejen til sine tapas de empanadas lave dem af færdigkøbt butterdej.
Søgeord: frokost, empanadas, kommen, tapas, chili, oksekød, dejkuverter, oliven, rosiner
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Søgeord:
frokost, empanadas, kommen, tapas, chili, oksekød, dejkuverter, oliven, rosiner
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnbagte-dejkuverter-med-fyld