Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ovnbagt kartoffelmos med parmesan og timian

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
kg
Bagekartofler / bagekarfottel
4
stk
Æggeblommer
1
bundt
Timian (frisk)
100
g
Parmesanost "frisk revet, eller revet grana i pose"
frisk revet, eller revet grana i pose
50
g
Smør
0,5
dl
Sødmælk "eller fløde"
eller fløde

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og skær dem i tern. sæt dem i kog tilsat salt.

Riv parmesanosten og træk bladene af timian stilkene. Stilkene kan ikke bruges.

Hæld vandet fra kartoflerne gem evt. en smule. Mos kartofler smør og væde til en ensartet luftig masse. tilsæt derefter timian og ost. rør æggeblommerne i. og fyld i et smurt ildfast fad.

Derefter bages mosen ca. 15 min. eller til den er gylden ved 180°.



Søgeord: kartoffelmos, bagt, ovnbagt, kartoffel, kartofler, parm
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
kartoffelmos, bagt, ovnbagt, kartoffel, kartofler, parm
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnbagt-kartoffelmos-med-parmesan-og-timian/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her