Lasagne
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
250
g
Lasagneplader
Kødsauce
500
g
Hakket oksekød / oksefars
1
stk
Løg "hakket"
Salt
Peber
1
tsk
Basilikum (tørret) "eller merian"
0,5
tsk
Oregano (tørret)
1
dåse
Tomatkoncentrat "140 g"
1,5
dl
Oksebouillon "vand + 1 terning"
Bechamelsauce
30
g
Margarine
3,5
spsk
Hvedemel
0,5
l
Mælk "kogende"
Salt
Peber
0,5
tsk
Muskatnød "reven"
100
g
Parmesanost "reven"
Tilbehør: flutes og tomatsalat
Fremgangsmåde
Svits det hakkede løg gyldent i margarine. Tilsæt det hakkede kød og svits det med. Tilsæt derefter krydderier, bouillon og tomatpuré og lad det små snurre i ca. 10 min.
Smelt margarinen i en gryde sammen med melet og lav en melbolle, tilsæt derefter den kogende mælk lidt efter lidt kom krydderier revet ost og smag til med salt og peber og lad det koge godt igennem.
Kog lasagnepladerne hvis de ikke er forkogte eller brug evt. friske.
Smør et ovnfast fad med margarine. Læg lasagneplader, kødsovs og bechamelsauce lagvis i fadet det øverste lag skal være bechamelsauce.
Drys med rasp og bag lasagnen ca. 35-40 min. ved 200° midt i ovnen, til den er gylden og varm.
Søgeord: Lasagne, oksekød, oksefars, okse, italiensk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
Lasagne, oksekød, oksefars, okse, italiensk
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
Lasagne, oksekød, oksefars, okse, italiensk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lasagne
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lasagne