Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lammekrone med grønsager

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Lammeryg
Salt
Peber
Ingefær
Hvidløg
Margarine

Fremgangsmåde
Kanten af lammeryggen hugges af, og man skærer ned langs hver koteletben, dog ikke længere end at hele kammen hænger sammen. Kammen bøjes som en ring og enderne sammenbindes.

Stegen gnides med salt, peber og ingefær, evt. også med en antydning hvidløg, lidt smør eller margarine lægges over stegen og den dryppes under stegningen.

Steges i ovnen ca. 30 min. ved 180 grader, hviler i 15 min., steger videre i 20 min. og hviler igen ca. 10 min.

Saucen jævnes.

Lammekronen anrettes på et rundt fad med kogte grønsager i midten drysset med persille. Små fine karotter kan stikkes på hver koteletben. Udenom kan lægges kogte gulerodsringe udstukket af store gulerødder og igennem ringene trækkes kogte asparges, porrer eller bønner


Søgeord: lammekrone, lammeryg, ingefær, salt, peber, hvidløg, madopskifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Påske

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost

Søgeord:
lammekrone, lammeryg, ingefær, salt, peber, hvidløg, madopskifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammekrone-med-groensager/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her