Lakselasagne med spinatbechamel
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
450
g
Helbladet spinat "frossen"
5
dl
Mælk
2
spsk
Majsstivelse
100
g
Mozzarella "reven"
0,5
tsk
Muskatnød "stødt"
450
g
Laksefilet
4
stk
Tomater
12
stk
Lasagneplader
Tilbehør: groft brød
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°. Tø spinaten op i en gryde. Tilsæt 4 dl mælk, og kog op. Rør resten af mælken med majsstivelse til en jævning, og kom jævningen i saucen under omrøring. Kog saucen i 2 min. Tilsæt halvdelen af osten, og smag til med salt og peber og muskatnød.
Skær laksen i store tern. Skær tomater i skiver. Fordel lagvis i et ovnfast fad lasagne, spinatbechamel, tomat og laks. Gentag og slut med et lag spinatbechamel. Drys resten af osten over.
Krydr med salt og peber, og bag lasagnen i ca. 30 min.
Søgeord: Lakselasagne, lasagne, spinat, spinatbechamel, bechame
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
Lakselasagne, lasagne, spinat, spinatbechamel, bechame
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
Lakselasagne, lasagne, spinat, spinatbechamel, bechame
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lakselasagne-med-spinatbechamel
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lakselasagne-med-spinatbechamel