Kyllingefilet i appelsinsauce med chili
(1)
2 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Kyllingefileter "ca. 300 g"
1
stk
Appelsin "reven skal heraf"
2
stk
Appelsin "saften heraf"
1
dl
Hvidvin "eller vermouth"
0,5
stk
Chili "rød"
Salt
Peber
Tilbehør: ris og mangochutney
Fremgangsmåde
Opvarm lidt olie i en tykbundet gryde og brun fileterne godt på alle sider. Tilsæt den hakkede chili og lad det stege med et øjeblik. Kom vinen i gryden og lad den koge næsten helt bort. Tilsæt appelsinskal og saft.
Lad retten simre under låg i ca. 15-20 min. Vend brysterne af og til. Krydr med salt og peber.
Serveres med ris og evt. mangochutney.
Søgeord: kyllingefileter, appelsinsauce, hvidvin, vermouth, chili, mangochutney
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad
Søgeord:
kyllingefileter, appelsinsauce, hvidvin, vermouth, chili, mangochutney
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad
Søgeord:
kyllingefileter, appelsinsauce, hvidvin, vermouth, chili, mangochutney
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingefilet-i-appelsinsauce-med-chili
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingefilet-i-appelsinsauce-med-chili