Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kyllingefilet i appelsinsauce med chili

(1) 2 Personer

Kyllingefilet i appelsinsauce med chili - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Kyllingefileter "ca. 300 g"
ca. 300 g
1
stk
Appelsin "reven skal heraf"
reven skal heraf
2
stk
Appelsin "saften heraf"
saften heraf
1
dl
Hvidvin "eller vermouth"
eller vermouth
0,5
stk
Chili "rød"
rød
Salt
Peber

Tilbehør: ris og mangochutney

Fremgangsmåde

Opvarm lidt olie i en tykbundet gryde og brun fileterne godt på alle sider. Tilsæt den hakkede chili og lad det stege med et øjeblik. Kom vinen i gryden og lad den koge næsten helt bort. Tilsæt appelsinskal og saft.

Lad retten simre under låg i ca. 15-20 min. Vend brysterne af og til. Krydr med salt og peber.

Serveres med ris og evt. mangochutney.



Søgeord: kyllingefileter, appelsinsauce, hvidvin, vermouth, chili, mangochutney
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Søgeord:
kyllingefileter, appelsinsauce, hvidvin, vermouth, chili, mangochutney
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her