Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kylling i karry med æbler, mandler, rosiner og bananer

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1200
g
Kylling
40
g
Margarine
1
stk
Løg
5
dl
Hønsebouillon "vand + 2 terninger"
vand + 2 terninger
2
stk
Æbler
2
tsk
Karry
2,5
dl
Madlavningsfløde "18 %"
18 %
Salt
Peber
0,5
spsk
Honning
10
stk
Mandler "smuttede, hakkede"
smuttede, hakkede
25
g
Rosiner
1
stk
Banan

Tilbehør: ris og flutes

Fremgangsmåde

Del kyllingen i passende stykker, der brunes på panden. Skær løget i tern og brun det sammen med kødet. Lad retten snurre i 30 min. under låg. Tag kødet op.

Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær æblestykkerne i tern, der lægges i gryden. Drys med karry. Lad det koge i videre i 10 min. Drys med salt og peber og tilsæt honning, mandler, rosiner, fløde og kød.

Lad retten småsnurre i yderligere 30 min. Bananen skæres i skiver på skrå og hældes i, umiddelbart før servering.

I små skåle kan serveres f.eks. gyldenristet kokos, tørristede mandler, mandariner og mere banan.



Søgeord: Kylling, fjerkræ, karry, karryretter, æble, æbler, mandl
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Kylling, fjerkræ, karry, karryretter, æble, æbler, mandl
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-i-karry-med-aebler-mandler-rosiner-og-bananer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her