Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kryddersild med cremefraiche

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
4 - 6
stk
Kryddersildefileter "små"
små
2,5
dl
Eddike
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
2
tsk
Merian (tørret)
2
stk
Laurbærblade
1,5
dl
Cremefraiche / creme fraiche
1,5
dl
Piskefløde "pisket til skum"
pisket til skum
1
stk
Rødløg "stort, finthakket"
stort, finthakket
3
spsk
Purløg "fintskåret"
fintskåret

Perfekt til en julefrokost.

Fremgangsmåde
Kryddersildefileterne skylles, løber af og afpudses. Hver kryddersild deles i to, og lægges i en lav, aflang skål. Vineddike, sukker, merian og laurbærblade får et let opkog, afkøles og hældes henover sildene, som derefter trækker i marinaden et par timer.

Tages op, løber af og lægges på serveringsfadet.Dækkes derpå med creme fraiche og flødeskum, der lige inden blandes med let hånd. Pyntes derpå med striber af det finthakkede rødløg og purløg.


Søgeord: kryddersild, julefrokost, vineddike, merian, laurbærblade, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Pinse , Påske

Velegnet til:
Smørebrød

Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
kryddersild, julefrokost, vineddike, merian, laurbærblade, juleopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kryddersild-med-cremefraiche/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her