Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kødboller i krydret tomatsauce

(1) 4 Personer

Kødboller i krydret tomatsauce
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Tomatsovs:
2
dåser
Flåede hakkede tomater
100
g
Soltørrede tomater i olie
200
g
Løg
Olie
Chilipulver "efter smag"
efter smag
Salt
Peber
Piskefløde "evt."
evt.
Kødboller:
500
g
Hakket oksekød / oksefars
2
fed
Hvidløg
2
stk
Æg
1
dl
Rasp
2
spsk
Persille "friskhakket"
friskhakket
1
dl
Mel
Salt
Peber
Olie
Tilbehør:
250
g
Båndpasta / båndspaghetti "frisk"
frisk

Fremgangsmåde

Varm olien i en gryde og svits de hakkede løg. Tilsæt fåede tomater. Snit de soltørrede tomater i tynde strimler, og kom dem i gryden. Lad sovsen simre i 30 min. uden låg til den er mørkerød og kraftig. Tilsæt fløden til sidst. 

 

Mens sovsen simrer, kan kødbollerne laves. Alle ingredienserne, undtagen mel, æltes grundigt sammen i en skål. Tril farsen til små boller, ca. 3.5-4 cm i diameter, og rul dem i melet. Varm en pande med fedtstof og steg kødbollerne. 

 

Server med frisk pasta. 

 

Tip:

Man kan også gratinere retten i ovnen: Læg den kogte pasta i et ovnfast fad sammen med kødbollerne. Kom tomatsovsen over. Top evt. med skiveskåret frisk mozzarella, og varm i ovnen ved 200 grader alm. ovn, til osten er let gylden.



Søgeord: kødboller i tomatsovs, kødboller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Søgeord:
kødboller i tomatsovs, kødboller

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her