Kødboller i krydret tomatsauce
(1)
4 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
Tomatsovs:
2
dåser
Flåede hakkede tomater
100
g
Soltørrede tomater i olie
200
g
Løg
Olie
Chilipulver "efter smag"
Salt
Peber
Piskefløde "evt."
Kødboller:
500
g
Hakket oksekød / oksefars
2
fed
Hvidløg
2
stk
Æg
1
dl
Rasp
2
spsk
Persille "friskhakket"
1
dl
Mel
Salt
Peber
Olie
Tilbehør:
250
g
Båndpasta / båndspaghetti "frisk"
Fremgangsmåde
Varm olien i en gryde og svits de hakkede løg. Tilsæt fåede tomater. Snit de soltørrede tomater i tynde strimler, og kom dem i gryden. Lad sovsen simre i 30 min. uden låg til den er mørkerød og kraftig. Tilsæt fløden til sidst.
Mens sovsen simrer, kan kødbollerne laves. Alle ingredienserne, undtagen mel, æltes grundigt sammen i en skål. Tril farsen til små boller, ca. 3.5-4 cm i diameter, og rul dem i melet. Varm en pande med fedtstof og steg kødbollerne.
Server med frisk pasta.
Tip:
Man kan også gratinere retten i ovnen: Læg den kogte pasta i et ovnfast fad sammen med kødbollerne. Kom tomatsovsen over. Top evt. med skiveskåret frisk mozzarella, og varm i ovnen ved 200 grader alm. ovn, til osten er let gylden.
Søgeord: kødboller i tomatsovs, kødboller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
kødboller i tomatsovs, kødboller
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
kødboller i tomatsovs, kødboller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/koedboller-i-krydret-tomatsauce-/
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/koedboller-i-krydret-tomatsauce-/