Knasende karamel
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
2
dl
Piskefløde
2
dl
Sirup "lys"
175
g
Sukker / melis / stødt melis
25
g
Smør
25
g
Mandler "hakkede"
60
stk
Papirforme "små"
50-60 stk.
Fremgangsmåde
Kom fløde, sirup, sukker og smør i en tykbundet gryde, og varm langsomt op, til sukkeret er smeltet. Rør så lidt som muligt. Lad blandingen småkoge ved svag varme i 8 min.
Kom lidt af karamelmassen i et glas isvand. Den skal kunne trilles til en blød kugle. Bliver den hår, har den fået for meget og må i stedet bruges til at tegne mønstre med på olieret bagepapir.
Rør mandler i den bløde masse, og kom massen i små papirforme enten med to teskeer eller med en olieret sprøjtepose.
Lad dem afkøle.
Søgeord: karameller, karamel, juleslik, slik, juleguf, jul, julekonfekt, julen, julehygge, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
karameller, karamel, juleslik, slik, juleguf, jul, julekonfekt, julen, julehygge, opskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
karameller, karamel, juleslik, slik, juleguf, jul, julekonfekt, julen, julehygge, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/knasende-karamel
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/knasende-karamel