Kandiserede æbler
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
Æbler
250
g
Sukker / melis / stødt melis
1
dl
Vand
0,5
dl
Eddike
Frugtfarve
Kokosmel
Ispinde
Bagepapir
Fremgangsmåde
Hæld vand og sukker i en gryde og varm op. Rør rundt af og til og vent til blandingen bliver flydende. Tilsæt derefter eddiken. Tilsæt evt. frugtfarve. Lad blandingen stå på svag varme til den begynder at jævne.
Dyp evt. skaftet på en træske ned i blandingen og derefter i koldt vand. Blandingen er netop færdig, når den bliver hård i det kolde vand.
Sæt en ispind i æblet. Vend æblet i blandingen. Dyp æblet i kokosmel, inden blandingen er stivnet på æblet.
Tip:
Prøv at farve kokusen med frugtfarve, så kan æblerne blive både røde, grønne, gule og blå.
Farvning af kokos:
Hæld kokusen i en pose, dryp frugtfarven i, ryst så, tilsæt evt. mere frugtfarve.
Søgeord: Kandiserede, æbler, juleslik, jul, juleguf, juleopskrifter, julehygge, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
Kandiserede, æbler, juleslik, jul, juleguf, juleopskrifter, julehygge, opskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
Kandiserede, æbler, juleslik, jul, juleguf, juleopskrifter, julehygge, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kandiserede-aebler
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kandiserede-aebler