Kammuslinger i hvidvin
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
16
stk
Kammuslinger
80
g
Smør
2
stk
Skalotteløg
2
spsk
Persille "hakket"
0,75
dl
Hvidvin "tør"
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Smelt smørret i en kasserolle, svits de hakkede løg let, tilsæt vinen og lad kammuslingerne småsnurre i tre - fem min. Tag dem op og kog indtil saucen er tyktflydende.
Smag til med salt og peber, tilsæt så kammuslingerne og varm dem igennem før serveringen.
Server med baguette/ flüte og hvidvin
Søgeord: kammuslinger, forret, hvidvin, opskrift, persille, skalotteløg, kasserolle, server
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest
Søgeord:
kammuslinger, forret, hvidvin, opskrift, persille, skalotteløg, kasserolle, server
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest
Søgeord:
kammuslinger, forret, hvidvin, opskrift, persille, skalotteløg, kasserolle, server
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kammuslinger-i-hvidvin
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kammuslinger-i-hvidvin