Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kammuslinger i hvidvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Kammuslinger i hvidvin - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
16
stk
Kammuslinger
80
g
Smør
2
stk
Skalotteløg
2
spsk
Persille "hakket"
hakket
0,75
dl
Hvidvin "tør"
tør
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en kasserolle, svits de hakkede løg let, tilsæt vinen og lad kammuslingerne småsnurre i tre - fem min. Tag dem op og kog indtil saucen er tyktflydende.

Smag til med salt og peber, tilsæt så kammuslingerne og varm dem igennem før serveringen.


Server med baguette/ flüte og hvidvin



Søgeord: kammuslinger, forret, hvidvin, opskrift, persille, skalotteløg, kasserolle, server
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Nytår , Valentine

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest

Søgeord:
kammuslinger, forret, hvidvin, opskrift, persille, skalotteløg, kasserolle, server

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her