Kalvekød med soltørrede tomater
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
50
g
Soltørrede tomater
2,5
dl
Vand "kogende"
1
stk
Løg
1 - 2
fed
Hvidløg
250
g
Champignon
2
spsk
Olivenolie
1
dl
Marsala "eller anden hedvin"
4
stk
Kalveschnitzler "600 g"
15
g
Smør
Rosmarin (frisk)
Salt
Peber
Tilbehør: ris, kartofler eller pasta samt grønsager
Fremgangsmåde
Hak de soltørrede tomater fint og overhæld dem med kogende vand. Svits finthakket løg, hvidløg og skivede champignoner i olien. Tilsæt de soltørrede tomater med væske samt vin og lad det simre 5 min.
Drys kalveschnitzlerne med salt og peber og brun dem på en pande med smør. Læg et par kviste rosmarin ved og hæld tomatsovsen over. Lad det simre 5 min. under låg, smag til med salt og peber og server med ris, kartofler eller pasta samt grønsager.
Søgeord: kalvekød, soltørrede, tomater, hovedret, mad, opskrift, marsala, hedvin, kalveschnitzler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kalvekød, soltørrede, tomater, hovedret, mad, opskrift, marsala, hedvin, kalveschnitzler
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kalvekød, soltørrede, tomater, hovedret, mad, opskrift, marsala, hedvin, kalveschnitzler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalvekoed-med-soltoerrede-tomater
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalvekoed-med-soltoerrede-tomater