Logo
www.mad-og-drikke.dk

Julemakroner

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 10 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
Marengsmakroner
150
g
Flormelis / florsukker
50
g
Mandelmel
0,5
tsk
Brunkagekrydderi
125
g
Æggehvider
40
g
Sukker / melis / stødt melis
Fyld
1,5
dl
Fløde
1
tsk
Brunkagekrydderi
1
tsk
Honning
1
tsk
Abrikosmarmelade
150
g
Flødechokolade
150
g
Hvid chokolade

Fremgangsmåde
Bland 50 g flormelis med mandelmelet og tilsæt julekrydderierne.

Pisk æggehviderne hvide med en smule sukker, derefter piskes resten af sukkeret i. Blandingen med florsukker og mandelmel blendes med yderligere 100 g florsukker og vendes i æggehviderne, til det bliver
til en sej makronmasse.

Fyld massen i en sprøjtepose og sæt marengsen i små toppe, hver på ca. 3,5 cm i diameter, på bagepapir på en bageplade. Bag dem ca. 18 min. ved 150 grader.

Kog fløden til fyldet op med krydderierne, honning og marmelade. Bræk de to slags chokolade i mindre stykker og kom dem i fløden. Det hele stavblendes og sættes til afkøling.

Når det hele er kølet af, samles de små marengs med lidt fyld i midten.

Opbevares koldt, evt. på køl.


Søgeord: juleopskrifter, makroner, marengs, brunkagekrydderi
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage , Slik / konfekt

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
juleopskrifter, makroner, marengs, brunkagekrydderi
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her