Indbagt kotelet
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Svinekoteletter
Smør
Salt
Peber
4
plader
Butterdej
125
g
Pikant ost
1
stk
Æg "sammenpisket"
Tilbehør: salat
Fremgangsmåde
Brun svinekoteletter i smør, krydr med salt og peber. Lad dem afkøle.
Udrul butterdej, ikke for tyndt. Fordel osten på koteletterne og anbring én på hver dejplade. Pak butterdejen godt om koteletterne og pensl med sammen pisket æg.
Sæt dem på bagepapir på en plade og bag ved 200° i ca. 30 min., til butterdejen er brun og sprød.
Pynt evt. med brøndkarse og server en blandet grøn salat til
Søgeord: Kotelet, koteletter, indbagt, svinekoteletter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Søgeord:
Kotelet, koteletter, indbagt, svinekoteletter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Søgeord:
Kotelet, koteletter, indbagt, svinekoteletter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indbagt-kotelet
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indbagt-kotelet