Hvid chokolademousse med kandiserede valnødder
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
150
g
Hvid chokolade
2,5
dl
Piskefløde
6
stk
Æggeblommer
20
g
Sukker / melis / stødt melis
Friske bær "efter eget valg, fx hindbær og blåbær"
Kandiserede valnødder:
1
pose
Valnødder
3
dl
Sukker / melis / stødt melis
4 små vandglas 200 ml
Fremgangsmåde
Chokoladen smeltes over vandbad. Pisk fløden til fast flødeskum. Pisk æggeblommer og sukker sammen. Chokoladen kommes i æggesnapsen og flødeskummet vendes i. Find dine flotte glas frem, læg bærrene i bunden og hæld moussen ud over. Kom også bær i toppen. Stil på køl i minimum 4 timer.
Opløs sukkeret på en pande ved middel varme. Valnødderne hældes på og karamellen foldes om dem. Kom på et bagepapir og lad størkne.
Pynt glasset inden servering med de kandiserende nødder og server resten ved siden af i en skål.
Tip: Kan med fordel laves dagen før.
Søgeord: chokolademousse, hvid chokolademousse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Højtider:
Valentine
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
chokolademousse, hvid chokolademousse
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Højtider:
Valentine
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
chokolademousse, hvid chokolademousse
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hvid-chokolademousse-med-kandiserede-valnoedder
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hvid-chokolademousse-med-kandiserede-valnoedder