Hveder
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
50
g
Margarine
3
dl
Mælk
35
g
Gær
1
tsk
Salt
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
tsk
Kardemomme
1
stk
Æggehvide
50
g
Kartoffelmel
450
g
Hvedemel "ca."
Pensling: 1 æggeblomme
Fremgangsmåde
Smelt margarinen og kom mælk, salt og sukker i. Når det er afkølet til håndvarmt røres gæren ud i. Kardemomme, æggehvide, kartoffelmel og halvdelen af hvedemelet røres i. Resten af melet røres i lidt af gangen indtil dejen er blød og smidig.
Stil dejen til hævning under et viskestykke et lunt sted i en times tid. Dejen æltes i gennem og formes til 16 boller der stilles med 1 cm mellemrum i en form beklædt med bagepapir. Bollerne skal efterhæve i 30 min. Bollerne pensles med pisket æggeblomme og sættes i en forvarmet ovn som er 200° varm.
De skal bages i ca 20 min.
Hvederne afkøles, skæres over og ristes enten på brødristeren eller i ovnen på 250°.
Søgeord: hveder, opskrift, bagværk, billig, kardemomme, kartoffelmel, pensling
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
hveder, opskrift, bagværk, billig, kardemomme, kartoffelmel, pensling
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
hveder, opskrift, bagværk, billig, kardemomme, kartoffelmel, pensling
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hveder
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hveder