Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hjemmelavet olivenolie

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Hjemmelavet olivenolie
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
Olivenolie
Forlslag til fyld
1
stk
Chili "tørret"
tørret
1
kvist
Rosmarin (frisk)
Tørrede svampe

Fremgangsmåde
Det er nemt selv at lave krydderolie - og hvis du hælder den på kønne flasker, pynter de i ethvert køkken.
Husk, at uanset hvilke krydderier du bruger, er det bedst at bruge ekstra jomfru olivenolie. Du kan fx komme hel tørret chili og en kvist frisk rosmarin i olien.

Eller lidt tørrede svampe - morkler, karljohan, blandede skovsvampe eller kantareller. Eller prøv med en god strimmel økologisk citronskal og en kvist frisk rosmarin.

Det vigtigste er, at ingredienserne er rene og tørre, at flasken er helt ren, og at olivenolien dækker fyldet helt. Lad flasken stå mørkt og ikke for varmt et par uger, inden den skal bruges, så smagen kan få tid til at sætte sig i olien.

Brug olien til fx marinader, pizza, pasta, bruschetta og krydring af kød.


Søgeord: hjemmelavet, olivenolie, chili, rosmarin, svampe, morkler, karljohan, pasta, bruschetta, kød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dressing , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
hjemmelavet, olivenolie, chili, rosmarin, svampe, morkler, karljohan, pasta, bruschetta, kød

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her