Hjemmelavet koldskål
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
3
stk
Æggeblommer "pasteuriseret"
100
g
Sukker / melis / stødt melis "ca."
0,5
stk
Cremefraiche / creme fraiche "stor bøtte, 18 % eller ylette"
1
l
Kærnemælk
Vanillesukker / vaniljesukker "Efter smag"
Citronsaft "efter smag"
Tilbehør: kammerjunkere, morgenmadsprodukter eller ristede havregryn
Fremgangsmåde
Æggeblommer og sukker piskes til en luftig æggesnaps.
Cremefraichen / yletten røres forsigtigt i.
Til sidst tilsættes kærnemælken under konstant omrøring.
Smag evt. til med vanillesukker og citronsaft.
Stilles i køleskab i ca. 2 timer og omrøres inden servering.
Det gør den sødere og bedre da sukkeret så opløses.
Tip: Hvis du kan lide den sød kan du bruge en æggeblomme mere og lidt mere sukker. Hvis du bedst kan lide det surt så brug lidt mere creme fraice/ylette og citronsaft.
Søgeord: hjemmelavet, koldskål, opskrift, cremefraiche, mad, dessert, kærnemælk, vanillesukker, kammerjunkere, havregryn, tilbehør, æggesnaps
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
hjemmelavet, koldskål, opskrift, cremefraiche, mad, dessert, kærnemælk, vanillesukker, kammerjunkere, havregryn, tilbehør, æggesnaps
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
hjemmelavet, koldskål, opskrift, cremefraiche, mad, dessert, kærnemælk, vanillesukker, kammerjunkere, havregryn, tilbehør, æggesnaps
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-koldskaal
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-koldskaal