Logo
www.mad-og-drikke.dk

Helstegt kalvelever med squashpuré

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
700
g
Kalvelever
2
spsk
Hvedemel
Salt
Peber
4
spsk
Smør
2
spsk
Olie
125
g
Skalotteløg
1
stk
Gulerod / Gulerødder
1
skive
Knoldselleri
1,5
dl
Hvidvin "halvtør"
halvtør
2
dl
Piskefløde
150
g
Bacon "røget, i skiver"
røget, i skiver
Squashpure
250
g
Squash
2
stk
Æbler
1
stk
Løg
2
spsk
Olie
2
spsk
Smør
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Fjern hinderne fra leveren. Vend leveren i salt og peberblandet mel. Pil løgene og skær gulerod og selleri i små tern. Lad smør og olie blive varmt på en pande og brun leveren heri på alle sider. Tag den op og læg den i et ovnfast fad.

Svits løg, gulerødder og selleri og spæd med vin og piskefløde. Smag til med salt og peber. Hæld det over leveren og læg baconskiver på leveren. Sæt fadet i en 200º varm ovn i 40 minutter.

Squashpuré
Skær squash, æbler og løg i små tern. Sauter det ganske kort i olie i en gryde. Lad det simre 15 minutter og blend massen og tilsæt smør. Varm det igennem og smag til med salt og peber.

Skær leveren i skiver og garner med grønsager. Server squashpuréen til.


Søgeord: kalvelever, squashpuré, hvidvin, knoldselleri, piskefløde, bacon, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kalvelever, squashpuré, hvidvin, knoldselleri, piskefløde, bacon, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/helstegt-kalvelever-med-squashpur-/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her