Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gulerods appelsinsuppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Gulerod / Gulerødder
100
g
Løg
0,5
l
Hønsebouillon
1 - 2
stk
Laurbærblade
0,5
spsk
Rosmarin
5
stk
Peberkorn "hvide"
hvide
Persillestilke
0,5
dl
Skummetmælk "økologisk"
økologisk
0,5
spsk
Maizena / maizenamel
1,25
dl
Appelsinjuice "frisk presset"
frisk presset
0,5
tsk
Muskatnød
Salt
Peber
Persille "frisk hakket"
frisk hakket

Denne suppe høre under kategorien slankesuppe da den er særdeles fedtfattig.

Fremgangsmåde

Bind en krydderpose af et papir-tefilter med: laurbærblade, rosmarin, peberkorn og persillestilkene.

Kog gulerødderne og løgene med denne blanding i ca. 30. min.  med ¼ liter bouillon.
 
Fjern krydderposen og purer suppen i en blender eller igennem en sigte og tilsæt resten af bouillonen. Rør en jævning af skummetmælken og Maizena og pisk den i suppen, den bliver herefter lidt tykkere. Tilsæt appelsinjuicen, muskatnød, salt og peber.

Smages til og serveres med klippet persille.  
 


Søgeord: gulerods, appelsinsuppe, suppe, slankesuppe, fedtfattig
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
gulerods, appelsinsuppe, suppe, slankesuppe, fedtfattig
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gulerods-appelsinsuppe

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her