Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gule ærter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Gule ærter
2
l
Vand
1
kg
Flæsk "letsaltet"
letsaltet
1
stk
Bacon "evt."
evt.
1
l
Vand
125
g
Løg "små"
små
400
g
Gulerod / Gulerødder
0,5
stk
Selleri
1
stk
Persillerod / persillerødder
Suppevisk
Timian
500
g
Medisterpølse

Fremgangsmåde
Flæsket koges i 1 liter vand med urter, suppevisk og et par kviste timian i ca. 1½ time, ærterne bringes i kog i de 2 liter vand og koger småt i 1 time, hvorefter de gnides igennem en sigte, eller piskes ud med piskeriset.

Ærterne spædes med suppe fra flæsket, urterne skæres i skiver og gives et opkog i suppen sammen med løgene, hvorefter den smages til.

Serveres med flæsket og den kogte medisterpølse, rugbrød og sennep samt evt. kartofler. Gule ærter smages til med evt. eddike.


Søgeord: gule, ærter, suppe, letsaltet, flæsk, bacon, suppevisk, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
gule, ærter, suppe, letsaltet, flæsk, bacon, suppevisk, opskrift
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her