Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grillede chorizopølser med sennepsdressing

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
350
g
Chorizopølse "grillede"
grillede
Dressing
1
stk
Rødløg "lille"
lille
1
spsk
Dijonsennep "grov"
grov
1
spsk
Dijonsennep "alm."
alm.
1
spsk
Flydende honning
0,75
dl
Piskefløde
Dild "lidt"
lidt

Sennepsdressingen til chorizopølserne eger sig godt til alle slags kød, både det, der steges på grillen, og det der bruges som pålæg.

Tilbehør: brød og brøndkarse eller rucola

Fremgangsmåde
Hak rødløget fint og rør det med de to slags sennep, honning, fløde og hakket dild. Smag til, dressingen må godt have lidt bid.

Grill pølserne og servér dem med brød, brøndkarse eller rucola og sennepsdressing til.


Søgeord: chorizopølser, pølser, sennepsdressing, dijonsennep
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Buffet egnet , Grill egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
chorizopølser, pølser, sennepsdressing, dijonsennep
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/grillede-chorizopoelser-med-sennepsdressing/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her