Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gløgg med portvin og akvavit

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Pilsnere
1
flaske
Rødvin "gerne landvin"
gerne landvin
0,5
flaske
Portvin
1
glas
Akvavit "lille"
lille
6 - 8
stk
Kryddernelliker
1
stk
Kanelstang / kanelstænger
2
dl
Hugget sukker
Citronskal "lidt"
lidt
1
sjat
Citronsaft
50
g
Mandler "smuttede, snittede"
smuttede, snittede

10-12 glas

Fremgangsmåde
Pilsner, rødvin, portvin, akvavit og krydderier og sukker bringes i kog, men må absolut ikke koge. Sluk, tilsæt citronskal - (vask citronen omhyggeligt og skræl et lille stykke af med kartoffelskrælleren) og saft og lad det hele simre et kort øjeblik. Sluk, drys mandelsnitterne i, rør godt rundt, og gløggen er klar til servering.


Søgeord: Gløgg, juledrikke, portvin, akvavit
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Dyr
Opskrift: Drikke

Kategori:
Varme drikke , Alkohol

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
Gløgg, juledrikke, portvin, akvavit
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gloegg-med-portvin-og-akvavit

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her