Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gazpacho

(1) 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Agurk
1
stk
Løg "lille"
lille
2
fed
Hvidløg
1
stk
Peberfrugt "stor rød"
stor rød
2
dåser
Flåede hakkede tomater
1
skive
Brød "uden skorpe"
uden skorpe
5
dl
Hønsebouillon
2
spsk
Olivenolie "med basilikum"
med basilikum
0,5
dl
Rødvinseddike
Salt
Peber
1
bæger
Krebsehaler "170 g"
170 g
1
bæger
Rejer "170 g"
170 g

Der findes mange gode supper, denne er en kold krydret tomatsuppe.

Tilbehør: knust is og flutes

Fremgangsmåde

Skræl agurken, flæk den på langs og fjern kernerne med en ske. Gem 1/3 til servering. Blend agurk, løg, hvidløg, peberfrugt, tomat og brød. Tilsæt bouillon og smag til med olivenolie, rødvinseddike, salt og peber.

Sæt suppen i køleskabet indtil servering. Den skal være iskold. Skær resten af agurken i små tern og bland med rejer og krebs. Fordel suppen i dybe skåle eller glas og pynt med knust is, agurk og skaldyr.

Der er nok til 6-8 personer.



Søgeord: gazpacho, forret, tomatsuppe, supper, peberfrugt, tomaterhønsebouillon, rødvinseddike, krebsehaler, rejer
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Suppe

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Sund opskrift

Søgeord:
gazpacho, forret, tomatsuppe, supper, peberfrugt, tomaterhønsebouillon, rødvinseddike, krebsehaler, rejer

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her