Gazpacho
(1)
6 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Agurk
1
stk
Løg "lille"
2
fed
Hvidløg
1
stk
Peberfrugt "stor rød"
2
dåser
Flåede hakkede tomater
1
skive
Brød "uden skorpe"
5
dl
Hønsebouillon
2
spsk
Olivenolie "med basilikum"
0,5
dl
Rødvinseddike
Salt
Peber
1
bæger
Krebsehaler "170 g"
1
bæger
Rejer "170 g"
Der findes mange gode supper, denne er en kold krydret tomatsuppe.
Tilbehør: knust is og flutes
Tilbehør: knust is og flutes
Fremgangsmåde
Skræl agurken, flæk den på langs og fjern kernerne med en ske. Gem 1/3 til servering. Blend agurk, løg, hvidløg, peberfrugt, tomat og brød. Tilsæt bouillon og smag til med olivenolie, rødvinseddike, salt og peber.
Sæt suppen i køleskabet indtil servering. Den skal være iskold. Skær resten af agurken i små tern og bland med rejer og krebs. Fordel suppen i dybe skåle eller glas og pynt med knust is, agurk og skaldyr.
Der er nok til 6-8 personer.
Søgeord: gazpacho, forret, tomatsuppe, supper, peberfrugt, tomaterhønsebouillon, rødvinseddike, krebsehaler, rejer
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Suppe
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
gazpacho, forret, tomatsuppe, supper, peberfrugt, tomaterhønsebouillon, rødvinseddike, krebsehaler, rejer
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Suppe
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
gazpacho, forret, tomatsuppe, supper, peberfrugt, tomaterhønsebouillon, rødvinseddike, krebsehaler, rejer
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gazpacho
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gazpacho