Gammeldags kanelmarmelade
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
500
g
Stikkelsbær "gule modne"
500
g
Æbler
2
dl
Vand
350
g
Sukker / melis / stødt melis "ca."
1
spsk
Kanel
1
knivspids
Allehånde "evt."
1
tsk
Atamon "flydende"
Ca. 1 liter
Fremgangsmåde
Stikkelsbærrene nippes og skylles. Æblerne skylles og deles. Blomst, stilk og kernehus skæres fra. Bær og æbler males hurtigt gennem kødmaskinen.
Mosen varmes med vandet under låg og koges ca. 20 min. under omrøring. Sukkeret røres i. Marmeladen smages til med kanel og evt. en anelse allehånde og koges 10 min. Atamon tilsættes.
Marmeladen hældes op og bindes til. Hvis man ikke ønsker marmeladen mørkfarvet af stødt kanel, kan man i stedet for bruge hele kanel.
Mosen varmes med vandet under låg og koges ca. 20 min. under omrøring. Sukkeret røres i. Marmeladen smages til med kanel og evt. en anelse allehånde og koges 10 min. Atamon tilsættes.
Marmeladen hældes op og bindes til. Hvis man ikke ønsker marmeladen mørkfarvet af stødt kanel, kan man i stedet for bruge hele kanel.
Søgeord: gammeldags, kanelmarmelade, marmelade, stikkelsbær, æbler, kanel, allehånde, atamon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Syltning
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
gammeldags, kanelmarmelade, marmelade, stikkelsbær, æbler, kanel, allehånde, atamon
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Syltning
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
gammeldags, kanelmarmelade, marmelade, stikkelsbær, æbler, kanel, allehånde, atamon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gammeldags-kanelmarmelade
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gammeldags-kanelmarmelade