Logo
www.mad-og-drikke.dk

Foreller som på bornholm

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Foreller
1
klat
Margarine
1
dåse
Palmemarv
1
håndfuld
Hasselnøddeflager
1
stk
Citron
Salt
Peber
Sauce
0,5
l
Hønsebouillon
2
spsk
Karry
Salt
Peber
1
stk
Æble "i tern"
i tern
1
stk
Løg "i tern"
i tern
1
dl
Piskefløde
Jævning
Maizena / maizenamel "rørt ud i koldt vand"
rørt ud i koldt vand

Tilbehør: ris, salatblade, dild og tomatbåde

Fremgangsmåde
Hasselnødderne ristes på en pande. Palmemarven skæres i tynde skiver og ristes på panden og holdes varme. Lav saucen som en almindelig karrysauce, steg forellerne 5 min. på hver side.

Tag et stort fad og kom salatblade på, læg forellerne på. Øs lidt sauce hen over dem, resten kommes i en saucekande.

Kom de kogte ris i den anden ende af fadet, pynt med citron og tomatbåde. Læg den ristede palmemarv i midten mellem fisk og ris. Drys nødderne over sammen med klippet dild.

Husk en tallerken til skind og ben.


Søgeord: foreller, fisk, palmemav, hasselnøddeflager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Grill egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
foreller, fisk, palmemav, hasselnøddeflager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/foreller-som-paa-bornholm/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her