Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fløderand med frugt

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
0,5
l
Piskefløde
1
dl
Flormelis / florsukker
1
stang
Vanille / vanilje
3
stk
Æggehvider "pasteuriserede"
pasteuriserede
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
6
blade
Husblas

Tilbehør: frisk og/eller henkogt frugt efter sæson

Fremgangsmåde

Skyld en randform (1 liter) med koldt vand og drys den med flormelis. Pisk 4 dl af fløde let sammen med vaniljekorn og flormelis, til det får nærmest sovsekonsistens - det skal altså ikke være stift flødeskum.

Pisk æggehviderne med sukker til blød marengs. Udblød husblassen i koldt vand. Knug vandet af husblassen og smelt den over svag varme sammen med det sidste fløde. Vend husblasfløde i vaniljefløden og vand marengsmassen i.

Fyld det i randformen og stil den i køleskabet til den stivner - mindst 3 timer. Vend fløderanden ud på et fad og pynt med frisk eller henkogt frugt.



Søgeord: fløderand, dessert, frugt, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
fløderand, dessert, frugt, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/floederand-med-frugt/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her