Flettet mørbrad med hvidløg og salvie
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Svinemørbrad "ca."
2 - 3
fed
Hvidløg
2
tsk
Salvie
1
tsk
Salt
Peber "en smule"
1
l
Appelsinjuice
Madolie "til stegning"
Tilbehør: pandestegte kartofler og kogte ærter
Fremgangsmåde
Fjern evt. sener og skær 2 snit i hver mørbrad ca. 1 cm fra den ene kant og hele vejen igennem. Pres hvidløgene i en lille skål og tilsæt de øvrige krydderier og bland dem godt. Gnid denne blanding på overalt og flet kødet og bind enderne med snor.
Brun mørbraden kort i en gryde og tilsæt appelsinjuice så den næsten dækker og lad det småsimrer i ca. 20 min. smag evt. til med salt og peber.
Serveres med pandestegte kartofler og ærter og juicen giver en vidunderlig sauce som ikke skal jævnes.
Søgeord: Mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, hvidløg, salvie
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag
Søgeord:
Mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, hvidløg, salvie
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag
Søgeord:
Mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, hvidløg, salvie
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/flettet-moerbrad-med-hvidloeg-og-salvie/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/flettet-moerbrad-med-hvidloeg-og-salvie/