Flæskesteg med et pift af appelsin og kanel
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Kamsteg
5 - 7
stk
Laurbærblade
2
stk
Appelsiner "saften heraf"
1
stk
Appelsin "reven skal heraf"
Salt
Peber
1
stk
Chili
1
stk
Kanelstang / kanelstænger
Fremgangsmåde
Læg stegen i en bradepande med skindsiden ned. Der skal være ca. 2 cm. vand i panden. Steges ved 200° i ca. ½ time afhængig af størrelse.
Stegen vendes og stikkes med laurbærblade og revet appelsinskal, krydres med hvid peber, salt og knust frisk kanel.
Drysses med en rød friskhakket chili, og overhældes med appelsinsaften. Skal så stege videre i ca. 1 time, igen afhængig af størrelsen.
Søgeord: Flæskesteg, svinekød, svin, juleospkrifter, kamsteg, ribbensteg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
Flæskesteg, svinekød, svin, juleospkrifter, kamsteg, ribbensteg
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
Flæskesteg, svinekød, svin, juleospkrifter, kamsteg, ribbensteg
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/flaeskesteg-med-et-pift-af-appelsin-og-kanel
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/flaeskesteg-med-et-pift-af-appelsin-og-kanel