Logo
www.mad-og-drikke.dk

Flæskesteg med et pift af appelsin og kanel

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kamsteg
5 - 7
stk
Laurbærblade
2
stk
Appelsiner "saften heraf"
saften heraf
1
stk
Appelsin "reven skal heraf"
reven skal heraf
Salt
Peber
1
stk
Chili
1
stk
Kanelstang / kanelstænger

Fremgangsmåde

Læg stegen i en bradepande med skindsiden ned. Der skal være ca. 2 cm. vand i panden. Steges ved 200° i ca. ½ time afhængig af størrelse.

Stegen vendes og stikkes med laurbærblade og revet appelsinskal, krydres med hvid peber, salt og knust frisk kanel.

Drysses med en rød friskhakket chili, og overhældes med appelsinsaften. Skal så stege videre i ca. 1 time, igen afhængig af størrelsen.



Søgeord: Flæskesteg, svinekød, svin, juleospkrifter, kamsteg, ribbensteg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
Flæskesteg, svinekød, svin, juleospkrifter, kamsteg, ribbensteg
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/flaeskesteg-med-et-pift-af-appelsin-og-kanel

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her