Ferskenbowle
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 10 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Fersken / ferskner "moden"
1,25
dl
Sukker / melis / stødt melis "100 g"
3
spsk
Vand
2
flasker
Mousserende hvidvin
1
flaske
Champagne
10-12 personer
Fremgangsmåde
Stil vin og champagne til afkøling.
Skyl fersknerne, del dem i kvarte og tag stenene ud. Skær frugtkødet i mindre stykker. Varm sukker og vand op i en gryde, til sukkeret er opløst. Afkøl det lidt. Bland sukkerlagen og ferskenstykkerne i en bowle.
Hæld ½ flaske hvidvin over og lad det trække mindst 2 timer i køleskabet. Tilsæt resten af den afkølede vin og, lige før serveringen, champagne.
Server i champagnelas.
Søgeord: bowle, ferskner, sukker, vand, mousserende, hvidvin, champagne, alkoholdrik
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Drikke
Kategori:
Alkohol
Opskriftstype:
Fest egnet
Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest
Søgeord:
bowle, ferskner, sukker, vand, mousserende, hvidvin, champagne, alkoholdrik
Pris: Normal
Opskrift: Drikke
Kategori:
Alkohol
Opskriftstype:
Fest egnet
Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest
Søgeord:
bowle, ferskner, sukker, vand, mousserende, hvidvin, champagne, alkoholdrik
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ferskenbowle/
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ferskenbowle/