Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sød og krydret julesnaps

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Slikpinde "f.eks. fra Jolly-Fox med smag af julens kryddrier"
f.eks. fra Jolly-Fox med smag af julens kryddrier
0,5
l
Snaps "klar snaps, gerne Aalborg Basis, som har et praktisk bredt låg"
klar snaps, gerne Aalborg Basis, som har et praktisk bredt låg
0,25
stk
Appelsin "usprøjtet"
usprøjtet
1
stk
Stjerneanis
10
stk
Nelliker "hele"
hele
5
stk
Allehånde "hele"
hele
1
spsk
Syltet ingefær

5 dl


Fremgangsmåde

Kom slikkepindene i snapsen. Tilsæt appelsinskal, kryddrier og ingefær, og skru låget på snapsen. Lad den trække mørkt og køligt i mindst en uge.

 

Servér snapsen køligt ved 15-18 grader og gerne med en slikkepind i flasken eller glassene.



Søgeord: julesnaps, snaps, kryddersnaps
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Dyr
Opskrift: Drikke

Kategori:
Alkohol

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
julesnaps, snaps, kryddersnaps
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/soed-og-krydret-julesnaps/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her