Fedtfattig grillkylling
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
8
stk
Kyllingeoverlår
150
g
Rasp
Mexicanske krydderier
1
dl
Cheasy a38
1
stk
Æggehvide
Salt
Peber
Olie "lidt spray olie"
Tilbehør: 1 pose kartoffelbåde a 750 g samt salat
Fremgangsmåde
Træk skindet af kyllingeoverlårene. Fjern al synligt fedt. Gøres nemmest hvis lårene er halvfrosne.
Bland en portion rasp med de mexicanske krydderier samt salt og peber. Vend lårene i A38 der er piske sammen med æggehvide. Derefter vendes lårene i raspblandingen, så kødet er helt dækket.
Lårene sættes på en plade med bagepapir og sprayes ganske let med olie.
Steges i ovnen ved 225° i ca. 45 min.
Server med kartoffelbåde og en lækker salat.
Søgeord: fedtfattig, grillkylling, madopskrifter, hovedret, kyllingeoverlår, rasp, krydderier, cheasy, A38, billig
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
fedtfattig, grillkylling, madopskrifter, hovedret, kyllingeoverlår, rasp, krydderier, cheasy, A38, billig
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
fedtfattig, grillkylling, madopskrifter, hovedret, kyllingeoverlår, rasp, krydderier, cheasy, A38, billig
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fedtfattig-grillkylling
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fedtfattig-grillkylling