Logo
www.mad-og-drikke.dk

Duer i hedvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Duer "delt i kvarte"
delt i kvarte
2
spsk
Olivenolie
2
stk
Løg "i tern"
i tern
4
stilke
Bladselleri "i små tern"
i små tern
3
stk
Gulerod / Gulerødder "i små tern"
i små tern
3
skiver
Parmaskinke "i små tern"
i små tern
1
fed
Hvidløg "knust"
knust
1
stk
Laurbærblad
3
kviste
Timian (frisk)
2
stk
Salvieblade
2,5
dl
Hedvin
0,5
l
Bouillon

Meget lækker vildt ret.

Fremgangsmåde
Steg duerne i olien, ca. 5 min. på hver side. Tag dem op og krydr dem med salt og peber.

Sauter løg, bladselleri og gulerødder i samme gryde, til løgene er klare ca. 5 min. Tilsæt skinke, hvidløg, duer, krydderurter og vin. Lad vinen koge i 2 min. og tilsæt så lidt bouillon og læg låg på.

Lad retten simre for svag varme, til duerne er møre, ca. 40 min. Spæd med lidt mere bouillon under kogningen.

Smag til med salt og peber og server duerne med brød, kartofler eller ris.


Søgeord: duer, hedvin, vildt, bladselleri, parmaskinke, hvidløg, laurbærblad, timian, salvieblade, hedvin, bouillon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving

Søgeord:
duer, hedvin, vildt, bladselleri, parmaskinke, hvidløg, laurbærblad, timian, salvieblade, hedvin, bouillon
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her