Djævleæg
(1)
6 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
6
stk
Æg
1
stænk
Tabasco
2
spsk
Mayonnaise "Store"
2
tsk
Worchestershire sauce
Paprika
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Æggene hårdkoges. Rør lidt rundt i vandet i starten, så vil blommen komme til at ligge i midten. De kogte æg overføres direkte til koldt vand, pilles og deles i halve.
Tag forsigtigt blommerne ud af de kolde æg med en teske, og rør dem med de ovennævnte ingredienser. Massen skal være ret cremet.
Den kommes tilbage i hviderne, enten med sprøjtepose eller med en teske. Pyntes med karse og evt. et drys paprika.
Søgeord: djævleæg, æg med krydret mayonaise, æg, fyldte æg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
djævleæg, æg med krydret mayonaise, æg, fyldte æg
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
djævleæg, æg med krydret mayonaise, æg, fyldte æg
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/djaevleaeg
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/djaevleaeg