Logo
www.mad-og-drikke.dk

Citronkage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Æg
2,5
dl
Yoghurt naturel
2
dl
Olie "neutral"
neutral
3 - 4
stk
Citroner "reven skal heraf"
reven skal heraf
300
g
Hvedemel
Lage
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
dl
Citronsaft

Fremgangsmåde

Læg bagepapir i en springform. Pisk sukker, æg, yoghurt, olie og citronskal med en håndpisker. Vend melet i og bland det til en jævn dej.

Hæld den i formen og bag kagen ca. 45 min. nederst i ovnen ved 175°. Prøv med en strikkepind, der må ikke hænge dej ved.

Lad kagen hvile i 10 min. Varm citronsaft og sukker, til sukkeret er smeltet. Prik kagen med en gaffel og øs den varme lage over.

Tag kagen ud af bagepapiret, når lagen er suget op. Spis kagen med iskoldt flødeskum.



Søgeord: citronkage, kage, citroner, opskrifter, mad, lage
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
citronkage, kage, citroner, opskrifter, mad, lage
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her