Citrondampede grønsager
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
150
g
Gulerod / Gulerødder "i tern"
75
g
Majroe "i tern"
75
g
Ærter "grønne"
Estragon (tørret) "lidt"
Salt "lidt"
Citronskal "lidt"
Et hurtigt og lækkert fedtfattigt tilbehør med en frisk og syrlig smag. Majroer, gulerødder og ærter udgør et smukt farvespil.Vil være lækkert til f.eks en skive stegt kalvelever.
Fremgangsmåde
Kom gulerødder og majroer i en sauterpande med estragon, citron, salt og peber samt lidt vand. Læg låg på og kog vandet væk for kraftig varme, 6-8 min. Kom ærterne på og varm dem igennem. Server straks.
Rigtig god slankeret.
Rigtig god slankeret.
Søgeord: citrondampede, grønsager, majroer, fedtfattigt, slankeret, tilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
citrondampede, grønsager, majroer, fedtfattigt, slankeret, tilbehør
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
citrondampede, grønsager, majroer, fedtfattigt, slankeret, tilbehør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/citrondampede-groensager/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/citrondampede-groensager/