Logo
www.mad-og-drikke.dk

Citrondampede grønsager

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Gulerod / Gulerødder "i tern"
i tern
75
g
Majroe "i tern"
i tern
75
g
Ærter "grønne"
grønne
Estragon (tørret) "lidt"
lidt
Salt "lidt"
lidt
Citronskal "lidt"
lidt

Et hurtigt og lækkert fedtfattigt tilbehør med en frisk og syrlig smag. Majroer, gulerødder og ærter udgør et smukt farvespil.Vil være lækkert til f.eks en skive stegt kalvelever.

Fremgangsmåde
Kom gulerødder og majroer i en sauterpande med estragon, citron, salt og peber samt lidt vand. Læg låg på og kog vandet væk for kraftig varme, 6-8 min. Kom ærterne på og varm dem igennem. Server straks.

Rigtig god slankeret.


Søgeord: citrondampede, grønsager, majroer, fedtfattigt, slankeret, tilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
citrondampede, grønsager, majroer, fedtfattigt, slankeret, tilbehør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/citrondampede-groensager/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her