Chopsuey med kalkun
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
170
g
Kalkunfilet "i strimler"
1
tsk
Peberrod "friskrevet"
25
g
Løg "i skiver"
1
tsk
Olie
75
g
Gulerod / Gulerødder
40
g
Hvidkål "snittet"
40
g
Blomkål "i små buketter"
40
g
Bønner "grønne"
40
g
Bønnespirer
40
g
Bambusskud
1
spsk
Soya / soja / soyasauce
1
dl
Vand
1
tsk
Majsstivelse
Salt
Peber
Sødemiddel "evt. et par dråber"
Fremgangsmåde
Ingefær og løg svitses i 1 tsk. olie. Kalkun og soja tilsættes og derefter grønsagerne - lynsteg det hele. Tilsæt vand og jævn retten med majsstivelse udrørt i en anelse koldt vand.
Smag til med salt og peber og lidt sødemiddel. Retten kan evt. serveres med 75 g kogt ris til.
Søgeord: chopsuey, kalkun, fedtfattigt, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
chopsuey, kalkun, fedtfattigt, hovedret, mad, opskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
chopsuey, kalkun, fedtfattigt, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chopsuey-med-kalkun/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chopsuey-med-kalkun/