Chiligryde med kartofler
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Hakket oksekød / oksefars
0,5
stk
Løg
1
fed
Hvidløg
1,5
dåse
Flåede hakkede tomater
2,5
dl
Vand
3
stk
Kartoffel / kartofler
0,5
tsk
Tabasco
Persille "frisk"
Fremgangsmåde
Brun oksekødet i en stor gryde. Tilsæt hakket løg og presset hvidløg. Steg det indtil løget er blevet blødt. Tilsæt tomat og vand. Skær kartoflerne i tern og tilsæt dem.
Lad retten koge i 45 min. Hvis retten koger for meget ind, kan man tilsætte lidt mere vand undervejs.
Tilsæt tabasco og lad retten simre i yderligere 10 min.
Lige før retten serveres, tilsættes hakket persille.
Søgeord: chiligryde, kartofler, hovedret, mad, opskrift, hakket, oksekød, tabasco
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
chiligryde, kartofler, hovedret, mad, opskrift, hakket, oksekød, tabasco
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
chiligryde, kartofler, hovedret, mad, opskrift, hakket, oksekød, tabasco
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chiligryde-med-kartofler/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chiligryde-med-kartofler/