Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chiligryde med kartofler

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket oksekød / oksefars
0,5
stk
Løg
1
fed
Hvidløg
1,5
dåse
Flåede hakkede tomater
2,5
dl
Vand
3
stk
Kartoffel / kartofler
0,5
tsk
Tabasco
Persille "frisk"
frisk

Fremgangsmåde

Brun oksekødet i en stor gryde. Tilsæt hakket løg og presset hvidløg. Steg det indtil løget er blevet blødt. Tilsæt tomat og vand. Skær kartoflerne i tern og tilsæt dem.

Lad retten koge i 45 min. Hvis retten koger for meget ind, kan man tilsætte lidt mere vand undervejs.

Tilsæt tabasco og lad retten simre i yderligere 10 min.

Lige før retten serveres, tilsættes hakket persille.



Søgeord: chiligryde, kartofler, hovedret, mad, opskrift, hakket, oksekød, tabasco
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Begivenheder:
Studenterfest

Søgeord:
chiligryde, kartofler, hovedret, mad, opskrift, hakket, oksekød, tabasco
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chiligryde-med-kartofler/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her