Logo
www.mad-og-drikke.dk

Champagnesorbet

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
4
dl
Æggehvide
4
dl
Mousserende vin

Fremgangsmåde
Hæld vinen i en skål og stil den i fryseren til næste dag.

Pisk æggehviderne stive. Pisk den frosne vin til en grødet masse. Bland det sammen og pisk hviderne i for sagte hastighed.

Stil sorbeten tilbage i fryseren og tag den først ud lige inden, den skal serveres.


Søgeord: champagnesorbet, sorbet, mousserende, vin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet

Højtider:
Nytår , Valentine

Begivenheder:
Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
champagnesorbet, sorbet, mousserende, vin
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her